top of page

REKRY LABIN TARINA

"Rekry Lab on unelma, jonka toteuttamista olen suunnitellut viimeiset 30 vuotta. Unelmani syntyi 1990 vuoden alussa, kun olin seminaarissa kuuntelemassa valtiotieteiden tohtori Söderlingia. Tohtori Söderling ennusti, että 30 vuoden päästä Suomi tulisi tarvitsemaan vähintään 30 000 siirtotyöläistä. Hän totesi, että jos Suomeen ei saada ulkomaalaista työvoimaa, se tulisi vaikuttamaan negatiivisesti koko Suomen talouteen ja sillä olisi pitkäkestoisia vaikutuksia. Olen vuosien aikana osallistunut moniin eri seminaareihin, mutta nuo tohtori Söderlingin sanat jäivät mieleeni."

 

Julia Wilson-Hangasmaa muutti Zimbabwesta Suomeen 1992. Hän on integroitunut hyvin Suomeen ja kommunikoi sujuvasti sekä zimbabwelaisten rekrytoijien että suomalaisten yhteistyökumppaneiden kanssa. Molempien maiden kulttuurin tuntemisen avulla  Rekry Lab pystyy tukemaan sekä zimbabwelaista työntekijää että yhteistyökumppaneita.  

"Olen työskennellyt 30 vuoden aikana monilla eri aloilla, kuten koulutuksen ja lastensuojelun parissa.  Olen myös toiminut yrittäjänä useampia vuosia. Muutin välillä jopa Espanjaan neljäksi vuodeksi töiden takia, mutta jollakin kummalla tavalla Suomi veti minut takaisin.

Kohtaamme elämässämme joskus ihmisiä, joiden sanoilla tai teoilla on syvällinen vaikutus meihin. On sanoja, jotka jäävät kummittelemaan mieleesi. Vaikka aikaa kului, en unohtanut unelmaani. Nyt olen vihdoin päässyt siihen tilanteeseen, jossa unelmastani on tullut totta. Rekry Lab on syntynyt."

Rekry Labin visio pohjautuu afrikkalaiseen UBUNTU-filosofiaan. Filosofia mukaan henkilöllä on kyky olla empaattinen, inhimillinen sekä yhteisöllinen muita kohtaan sukupuolesta, rodusta tai uskonnosta riippumatta.

UBUNTU on osa zimbabwelaista kulttuuria ja kaikki Rekry Labin työntekijät toimivat sen mukaisesti. Toisen henkilön huomioon ottaminen, eri kulttuurien kunnioittaminen sekä sääntöjen noudattaminen tulee olemaan kaikkien Rekry Labin työntekijöiden toimintaperiaatteena.

JULIA WILSON-HANGASMAA

CEO & FOUNDER

Julia-Wilson-Hangasmaa-Ruoka Matka Afrikkaan.jpg

PITOPALVELU

Elämyksellinen ruokamatka Afrikkaan

Intohimoni kokkailuun ja afrikkalaisiin perinteisiin ruokalajeihin on vaikuttanut siihen, että olen yksi Ruokamatka Afrikkaan -kirjan kirjoittajista. Tarjoan myös pitopalvelua ja kokkauskursseja. Jos teille on tulossa juhlat tai tapahtuma ja etsitte hieman erilaista pitopalvelua, valitse meidät! Pitopalveluumme sisältyvät ruoat ja työntekijät. Menu koostuu afrikkalaisista herkuista, joiden reseptit löytyvät Ruokamatka Afrikkaan -kirjasta.

bottom of page